Презентационни умения

Презентационно и словесно майсторство

От Иво Топалов и доц. д-р Георги Бърдаров

(c) 2014-2024

Нови дати за курс 2024 г.:
12, 14, 19, 21, 26 и 28 Март и 2 и 4 Април

Презентационни умения и говорене пред публика!

Едно от най-важните умения, които можем да имаме!

Почти всяка сфера на живота ни има досег с умението да се изразяваме, да представяме идеите си, себе си и проектите си!

Защото на курса:

Страха от говоренето пред публика се нарежда на едно от челните места в почти всички международни касификации на страховете.

В същото време, няма умение което да е толкова важно, както за професионалното ни развитие, в почти всяка сфера, така и за разгръщане на личностния ни потенциал както умението да правим запомнящи се презентации и да умеем да изразяваме себе си и идеите си.

Нашите обучения по презентационни умения се ръководят съвместно от Иво Топалов и доц. д-р Георги Бърдаров, като и двамата са изявени авторитети в областта на комуникацията, презентациите и публичната реч.

В този курс ще научите как да създавате и изнасяте ефективни презентации, които ангажират и вдъхновяват вашата аудитория. Ще научите как да добиете увереност и как да запазите  спокойствие, дори и в критични моменти.

Чрез комбинация от лекции, практически упражнения и обратна връзка от нашите експерти ще развиете увереността и уменията, от които се нуждаете, за да успеете, независимо дали представяте идея, продукт, себе си или проект.

Регистрирайте се сега, за да издигнете презентационните си умения на следващото ниво.

Информация за курсовете:

Базовия курс „Презентационно и словесно майсторство“ се провежда от 2014 г. и е създаден от Иво Топалов и доц. д-р Георги Бърдаров.

Презентационните умения не могат да бъдат придобити с четене, нито с гледане на видеа. Нито със слушане на лекции.

Единствения начин да има значителна позитивна промяна в нашите умения е чрез опита, чрез практическите упражнения, чрез малките победи над себе си в различни сфери и упражнения, чрез това също да видим отблизо някой много добър презентатор в действие, като можем да разберем и анализираме: „как“, „какво“ и „защо“.

Точно поради тази причина курса по презентационни умения се провежда в 8 вечерни занятия (в корпоративна среда сесиите се правят в работно време), в които участниците могат да изследват теми като:

  • Структуриране на презентациите
  • Език на тялото
  • Подбор на думи
  • Формулите за завладяващо начало
  • Правилна подготовка
  • Справяне с трудни моменти на сцената
  • Използване на истории във различна среда
  •  Реални примери на изключителни презентации с анализ на елементите в тях
  •  Водене на презентации в онлайн среда, етикет и базови умения
  • и много други
Базовия курс е подходящ за хора, които искат да подобрят умението си да говорят пред публика, да представят идеи, проекти, продукти или себе си. Курсът е подходящ както за збсолютно начинаещи, така и за хора, които имат опит – гарантираме, че всеки ще намери по нещо изключително полезно. Гарантираме и много забавление в процеса на учене.

Можете да се проверите датите и да се регистрирате от тук.

Курса за напреднали „Презентационно и словесно майсторство“ е надграждане за хората, които наистина искат да проверят своите възможности и да предизвикат себе си.

Задължително условие е участникът да има завършен Базов курс.
Курс, изпълнен с предизвикателства, тестване на граници, упражнения, които завършва с едно грандиозно събитие наречено „Майстор на думите“, звездите на което са самите участници.
 
Лимитът е 12 участници, заради личното внимание и индивидуална работа, която всеки от участниците получава.
Заявете своето желание за участие тук.

За обучителите:

Иво Топалов

Иво Топалов – бизнес коуч, обучител, културолог, писател и предприемач.

Иво Топалов е завършил СУ „Св. Климент Охридски” със специалност Културология, има и два издадени художествени романа – ”Полетът на орела“ и „Докторът“ и нехудожествена книга „Не ни търсете“(2022). 

Като обучител, той е работил с множество клиенти, провеждайки частни консултации, както и е водил голям брой корпоративни обучения.

Сред фирмите изпъкват клиенти като Loreal, HP Enterprise, ЕОС Матрикс България АД, Opel България, Esky.bg, Buleкo, Medical Dent, Top Express 2000, Baker Tilly– България, ТА Аполо и мн. други.

Иво е участвал и в множество проекти за развитие на хората в компании като „Първа инвестиционна банка“, „Райфайзенбанк“, „Лукойл Нефтохим“ и много други. Бил е мотивационен говорител и редактор отдел „Личностно развитие“ в голямо българско издателство.

Организира и съ-организира събития, фокусът на които е в сферата на личностното развитие, посетени от над 3 500 човека. Сред тях са уникалните формати „Майстор на думите“, Университет на успеха“ и „Денят на позитивното мислене“. Съвместният и отворен курс по „Презентационно и словесно майсторство“ ководен от доц. Д-р Георги Бърдаров и Иво Топалов вече има 17 издания в рамките на 7 години.

От 2022 г. Иво е част от кабинета на посланика на Индия за България.

Доц. д-р Георги Бърдаров

Доц. д-р Георги Бърдаров е български учен и писател. Той е зам. декан на Геолого-географски факултет на СУ „Св. Климент Охридски“ и ръководител на катедра „Социално-икономическа география“. Специалист е по демография и етно-религиозни конфликти. Автор е на десетки научни статии, публикации и монографии по демография, геоурбанистика и етнорелигиозни конфликти.

Автор е на най-четения български разказ в интернет „За петата ракия или колко е хубав живота“, който е с над 500 000 четения, и на книгата „До последната минута“. През 2015г. печели първото интелектуално риалити за писатели в България „Ръкописът“. В резултат излиза романа му „Аз още броя дните“, който е отличен с наградата за дебют на литературен клуб „Перото“ През 2018 г. с приятели създават издателска и продуцентска къща „Мусагена“, чиято основна цел е търсенето и налагането на сцената и пред широката аудитория на талантливи автори, които все още са неизвестни.

През 2020г. излиза вторият му роман „Absolvo te”, който е вдъхновен от две истински истории, едната свързана с Втората световна война, Холокоста и концлагера Аушвиц, а другата с арабо-израелския конфликт. През 2021 г. за този си роман Бърдаров е отличен с Европейската награда за литература. През 2022г. получава най-престижния литературен приз в България – Вазовата награда за литература, през същата година е обявен за най-четен автор на художествена литература от читателите на Столична библиотека.

Георги Бърдаров е Президент на Университетски клуб по петанка, дългогодишен сценарист на ТВ предаването „Стани богат”, един от създателите и ко-водещ на един от най-успешните курсове по Презентационно и ораторско майсторство в България!

Отзиви:

„Започваш курса с треперещ, неуверен глас и поведение и го завършваш като версията на себе си, която винаги си искал да бъдеш – уверен, знаещ и можещ.

Без никакво съмнение това е най-добрият курс по презентационно и словесно майсторство.

Най-голямото предимство е времетраенето. За един-два дни плътни лекции и упражнения няма как да усвоиш всички техники и упражнения, които развиват умението за презентиране пред публика. Иво и Жоро са намерили перфектния тайминг за усвояване на нужните знания и умения наистина да развият потенциала на всички свои курсисти.

Уникални сте!“

– Вероника Попова, мениджър маркеринг и продажби, партньор в агенция за дигитален маркетинг, 2023 г.

„Хареса ми личния подход към всеки, участващ в курса. Това значително помогна на всеки от нас.“

– Борислав, SEO Marketing, Нетпийк 2021 г.

„Ще си взема импровизацията, развитието ми на чувството за хумор и повече лекота в разказването на истории. Бъдете такива, каквито сте си 🙂 Прекрасни сте!“

– Милена Арав, MENSA, Курс за напреднали, 2018 г.

„Ще си взема нови знания как да използвам наученото на практика и да не се притеснявам, и да продължавам смело напред, и да съм уверен в себе си, че мога да постигна всичко без да си поставям граници. Просто ще кажа БЛАГОДАРЯ и направете 3 ниво да има…“

– Станислав Димитров, Администрация, Курс за напреднали, 2018 г.

„Много съм доволен цялостно от обучението на Иво Топалов. Бих се пуснал отново на подобно обучение. Определено ми помогна да си подредя думите, които искам да използвам по време на презентацията. Енергията му ме зарази и ще я използвам и за напред в моите бъдещи изяви.“

– Мартин, Главен лектор, Нетпийк 2021 г.

Презентационни умения 2

За цени и дати за курса Презентационно и словесно майсторство натиснете бутона за регистрация:

Scroll to Top