За нас

За нас:

Ние сме посветени на това да съдействаме на хората и организациите да отключат пълния си потенциал, чрез изключителни презентационни умения.

Вярваме, че всеки има неизползвани способности, че може да говори, че има какво и че трябва да може да изразява себе си.

Също така сме убедени, че с правилното напътствие и обучение ВСЕКИ може да постигне забележително лично и професионално израстване.

За какво се борим?

Нашата Мисия:

Ние сме запалени по отношение на личното развитие, публичното говорене и ефективната комуникация.

Нашият екип се ангажира да ви помогне да станете най-добрата версия на себе си, като ви предостави уменията, знанията, практиката и увереността, необходими, за да успеете в днешния конкурентен свят.

Нашите ценности:

  • Вярваме, че всеки човек заслужава да бъде чут!
  • Вярваме, че всяко нещо може да бъде казано по въздействаш начин.
  • Вярваме, че успеха принадлежи на хората, които успеят да съберат куража в себе си и поемат калкулиран риск.

Малко история и информация:

Мастер Академи е основана през 2011 г.

През годините сме организирали събития като Майстор на думите, Университет на успеха, както и курсове като Академия на успеха, Капанът, Пъзелът, Академия за лични финанси, Академия за лични финанси за тинейджъри, „Ден на позитивното мислене“, „Промени ума си, промени Живота си“ и много други.

Курсът „Презентационно и словесно майсторство“, който е най-дългосрочният ни, успешен и любим продукт, се провежда от 2014 г. и стотици хора са хо завършили от създаването му. Създаден съвместно от Иво Топалов и доц. д-р Георги Бърдаров.

Нашият основател, Иво Топалов, е сертифициран коуч, психолог, културолог и консултант с опит в бизнеса и предприемачеството.

Той е работил с хора и организации от различни индустрии, за да им помогне да развият своя лидерски потенциал, да подобрят комуникационните си умения и да постигнат целите си.

Със своята уникална комбинация от опит в културните изследвания, бизнеса и личностното развитие, Иво може да Ви помогне да разгърнете потенциала си и да постигнете успеха, който желаете.

Партньори:

Последвайте ни:

Scroll to Top