Консултиране

Индивидуални и бизнес консултации

 с Иво Топалов и доц. д-р Георги Бърдаров

Когато ситуацията изисква специален и индивидуален подход

В Master Academy разбираме основната роля, която играят ефективните презентационни умения за всеки личен и професионален успех. Иво и Жоро са посветени на това да помогнат да разгърнете пълния си потенциал в публичното говорене и изнасянето на презентации. 

Независимо дали сте изпълнителен директор, който иска да вдъхнови екипа си, професионалист, целящ да направи трайно впечатление със своя продукт, компания или услуга, или студент, подготвящ се за академична презентация, нашите консултантски услуги могат да ви дадат възможност да успеете!

 

Защо да се доверите на нас?

  • Експертно ръководство: Нашите консултанти са опитни експерти в изкуството на публичното говорене и изнасянето на презентации. Те носят богатство от знания и опит от реалния свят, за да Ви осигурят експертни насоки и обратна връзка. 
  • Персонализиран подход: Ние осъзнаваме, че всеки индивид има уникални силни страни и области за развитие. Нашите консултанти Иво и Жоро работят в тясно сътрудничество с Вас, за да адаптират насоките си към Вашите специфични нужди и цели.
  • Подобрена комуникация: Ефективните умения за публично говорене и представяне не се отнасят само до това, което казвате, но и как го казвате. Ние Ви помагаме да овладеете изкуството на ясната, убедителна и ангажираща комуникация.
  • Изграждане на увереност: Ние се фокусираме не само върху подобряването на Вашите презентационни техники, но и върху повишаването на Вашето самочувствие. Иво и Жоро  Ви дават възможност да преодолеете всякакви страхове или тревоги, свързани с публичното говорене.
  • Приложение в реалния свят: Нашите консултации са предназначени да гарантират, че това, което научавате е практическо, че може лесно да се приложи в ежедневието Ви, независимо дали е в заседателната зала, класната стая или на сцената

Какъв е процесът?

В няколко прости стъпки получавате най-адекватното решение от правилните експерти:

1. Попълнете този формуляр

Събираме малка предварителна информация:


2. Оценка на нивото и действителната Ви ситуация в лична среща

Започваме с оценка на текущите Ви презентационни умения и идентифициране на областите, които изискват подобрение. Това става с кратко фокусирано и лично интервю.

3. Персонализиран план:

Въз основа на оценката ние разработваме персонализиран план, който очертава специфичните умения и техники, които трябва да подобрите и които ще направят драстична разлика в начина, по който стоите на сцената или комуникирате с аудитории.

4. Целенасочена практика:

Ще Ви въвлечем в практически упражнения, включително презентационни репетиции, за да приложите и усъвършенствате техниките, които сте научили.

5. Обратна връзка и усъвършенстване (опция):

Иво и Жоро предоставят конструктивна обратна връзка и работят в тясно сътрудничество с Вас в поредица от срещи, за да гарантират непрекъснато подобрение.

6. Изграждане на увереност:

Ние се занимаваме и сме се справяли с всякакви проблеми с увереността или безпокойството чрез целенасочени стратегии и практика.

Отключете пълния си потенциал в публичното говорене:

Готови ли сте да станете уверен, завладяващ и въздействащ оратор?

 Независимо дали се подготвяте за критична бизнес презентация, важна реч или просто искате да подобрите уменията си за публично говорене, нашите консултантски услуги могат да Ви помогнат да постигнете целите си.

 Свържете се с нас, като попълните въпросника по-горе още днес, за да насрочите първата си консултация с нашите експерти по презентационни умения Иво и Жоро. Очакваме с нетърпение да Ви помогнем да блеснете във всяка възможност за изказване, от срещи на борда, през презентации на проекти,  до ангажименти за публично изказване и много повече.

Scroll to Top